Actueel

ADVEST WERKT SAMEN MET PUBLIEK.NL EN conteXt

ADVEST  is een samenwerking aangegaan met Publiek.nl en met conteXt. In de rechterbalk vindt in meer informatie over deze samenwerking. ADVEST  is in staat om met de samenwerkingspartners een nog betere kwaliteit te leveren en continuïteit te waarborgen. Doordat de partners afkomstig zijn uit verschillende disciplines kan een breder pakket aangeboden worden en kunnen ook grotere opdrachten vorm worden gegeven.

KRIMP ALS KANS VOOR INNOVATIE

ADVEST werkt al ruim zes jaar in krimpregio’s. Bij krimp wordt meestal gedacht aan ‘minder-minder-minder’, maar krimp biedt juist enorme kansen. Doordat keuzes gemaakt moeten worden, gaan mensen met elkaar in gesprek en wordt gezocht naar creatieve oplossingen. Krimp vormt daarmee een kans voor innovatie.

Meer informatie: Hans Suurmond, telefoon 06 – 47474482 of info@advest.nl 

BEZOEK AAN DE KONING

Hans Suurmond heeft in juni op uitnodiging van de koning een symposium bijgewoond in het Paleis op de Dam.  Een select gezelschap van genodigden sprak met elkaar over de toekomst van het Nederlandse platteland. In de regionale weekbladen in de Achterhoek werd aandacht besteed aan dit bijzondere bezoek.

CONFERENCE OF GLOBAL TRANSFORMATION

In mei 2017 bracht Hans Suurmond een bezoek aan de conference of global transformation in Monterrey, California. Daar presenteerde hij de woondroom, die in 2015 door een groep Achterhoekers is gemaakt. In 2016 is in het dorp Appeltern (gemeente West-Maas en Waal) ook een woondroom gemaakt door de inwoners. Advest heeft een methodiek ontwikkeld om vanuit een woondroom in actie te komen. Werkgroepen worden gevormd vanuit de deelnemers, die zich geïnspireerd voelen door een of meer onderdelen uit de droom.

Hans Suurmond ontvangt eerste exemplaar dorpsplan Appeltern .