Links

ADVEST  werkt nauw samen met de Publiek.nl

Meer informatie vindt u op de website www.publiek.nl

 

———————————————————————————————————————————————————-

Op het gebied van trainingen werkt ADVEST onder meer samen met Kjenning, hét maakwerkbureau voor opleiden en ontwikkelen van medewerkers bij woningcorporaties en vastgoedinstellingen.

Het cursusaanbod vindt u op www.kjenning.nl/

Informatie over de door ADVEST samengestelde cursus over wijkgericht werken vindt u hier. Deze leergang is opgenomen in het cursusaanbod van Kjenning.

———————————————————————————————————————————————————–

Op het gebied van wijkgericht werken is ConteXt een nieuw product. Hiermee kunt u zicht krijgen op de (leefbaarheids)problemen in een buurt, die we vervolgens kunnen visualiseren op digitale kaarten. Naast het kaartmateriaal is de kracht van Context gelegen in de integrale aanpak. Het doel is de leefbaarheid en vitaliteit van de leefomgeving te monitoren, te behouden en te verbeteren. Dat gebeurt volgens de principes van Collecting (verzamelen van informatie), Connecting (verbinden van deze informatie op digitale wijkkaarten) en Competentions (samen bouwen aan een droomwijk). Naast het verzamelen van feitelijke informatie wordt vooral ingezet op het verbinden van informatie en het komen tot kansrijke strategieën om de leefbaarheid op peil te houden c.q. te verbeteren.

Meer informatie: www.context-adviseurs.nl

———————————————————————————————————————————————————–

Informatie over actuele thema’s en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de volkshuisvesting zijn onder meer te vinden op de websites van brancheorganisatie AedesPlatform 31 en huurdersorganisatie De Woonbond.

www.aedesnet.nl

www.platform31.nl

www.woonbond.nl